Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

Själporträtt

RECENSIONER av Själporträtt (se här under). KÖPA Själporträtt: Här via hemsidan: 69 kr/st (inklusive moms och frakt). Beställ genom att skicka ett mail info@jannordstrom.com
Boken skickas till dig tillsammans med en faktura. Du kan även köpa den via den lokala bokhandlaren där du bor eller via nätbokhandeln, Adlibris, Bokus m.fl. (Priserna varierar så du får jämföra). HÄR direktlänken till Adlibris.

Recensioner av själporträtt.

"Ett hjärta som ser."
Dagens Arbete, Göran Widerberg, April 2009.

"Hans dikter är känslostarka och tröstande."
Bibliotekstjänst BTJ-häftet, Rickard Lindholm, nr 5, 2009.

"Jan Nordström blottar sitt innersta. För sin egen skull, men också för vår skull. Vi lever i ett samhälle som prioriterar det hårda och osårbara, det skapas förväntningar på hur vi ska vara, i synnerhet på männen, och den som inte är just hård och osårbar passar inte in. Men Jan Nordström visar att det går att ta sig framåt i livet även genom att vara sårbar, svag och med öppna sår. Och att det ibland är det svaga som är det starka. Jag tror att vi talar för lite om de här sakerna. Därför blir Jan Nordströms mission ännu viktigare."
Henrik Rydström, lagkapten Kalmar FF, krönikör i Expressen och Barometern-OT, 12 februari 2009.

"Själporträtt är en mycket fin liten bok, vacker och tänkvärd. Orden lyfter ur ljus och mörker. Och orden lyfter själen, låter den andas. Det är en bok som ska njutas sakta, eftersinnande - och igen. Det är en bok som behövs på nattduksbordet."
Tomas Arvidsson, författare, krönikör och ledamot i Svenska Deckarakademin, 19 januari 2009.

"Få har berättat om ångesten och depressionens tunga mörker som Jan Nordström. Därför blir glädjen också i kontrast så djup. Om flera dikter blickar bakåt är ändå riktningen framåt."
Peter Hultsberg, Barometern-OT, 13 december 2008.

"Det här är diktning utan krusiduller. Ingen tillgjordhet. Bara enkla ord som går rakt in i hjärtat, som manar till eftertanke och försiktighet med det sköra livet."
Rolf Ljung, Östran, 10 december 2008.