Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

min BLOGG och INSTAGRAM och FACEBOOKSIDA och TWITTER

2014-04-23 | Min blogg (blogg.jannordstrom.com) hittar du HÄR - (Här finns mycket nytt att både läsa och se.) Vill du följa mig på Instagram så är heter jag: jannordstrom På facebook heter min sida: Jan Nordström bilder och ord att leva och vill du följa mig på twitter så är det @NordstromJan Välkommen...  (Klicka på de blå markerade orden så ska du komma till respektive sida.)

2013-12-28 | innanför och utanför var vi med. Kamerorna och jag. Vi följde med Peter LeMarc under TV-inspelning av SVT:s "Tack för musiken". Inspelningen ägde rum den 26 augusti, 2013, på Maximteatern i Stockholm. Programmet sändes för första gången i SVT1, den 27 december 2013. Här kan du se 55 av mina ögonblick/fotografier från inspelningen. Välkommen. Med värme / Jan

2013-09-14 | Efter fotograferingen för Peter LeMarcs senaste skiva har Jan Nordström och Peter LeMarc fortsatt att arbeta tillsammans. I projektet "Musik och fotografi under samma rymd" och i Jans största och mest omfattade berättelse hittills, med arbetsnamnet "Hemligheten", där även bland annat författaren och socionomen Emerich Roth, som överlevde fem koncentrationsläger under andra världskriget, deltar. 

2013-06-20 | UTSTÄLLNINGAR JAN NORDSTRÖM SOMMAREN 2013 | 93 fotografier | 973 ord | 3 städer | Jan Nordström ställer ut i Kalmar, Borgholm och Karlstad under sommaren 2013. Totalt 93 fotografier och cirka 973 ord i 3 städer. Välkomna.

Jan Nordströms fotografi Händers röstVISAS I KALMAR | Kan du höra mina händers röst. Text och foto: Jan Nordström © 2013. Jan Nordström medverkar med detta och sju övriga fotografier i utställningen "Smålänningar - långt från Bullerbyn" som visas på Kalmar Läns Museum 10 maj-15 september 2013. Läs mer här.

Astrid och Sven älskar varandra.VISAS I KALMAR | Kärlekheten - Astrid, 85 år och Sven, 98 år har älskat varandra i 68 år. Text och foto: Jan Nordström © 2013. Besök eller bo i Jan Nordströms permanenta 14 foto & ordutställningar på Hotell Hilda och Kallskänken i Kalmar. Samtliga 76 fotografier finns även till försäljning i en begränsad numrerad exklusive upplaga av 298 ex. Foto och text: Jan Nordström. Utställningsproducent: Sofia Erlandsson. Producent: Svante Oledal. "Rummens bilder och texter handlar om sinnlighet och vilsamhet, om nyfikenhet och möjligheter. Vackrast är kanske rummet Kärlekheten med Astrid 85 år och Sven 98 år som har varandra i 68 år. Bilderna av deras nära ömma närhet ger rummet speciell värme och stillhet. / Det är en bra tanke att på ett hotell med stor genomströmning av gäster i olika åldrar och med olika bakgrund, bjuda på konstfoto och poesi. Alltför ofta ser vi på hotellrummen strömlinjeformade och ointressanta affischbilder. Så dock icke när Jan Nordström nu för första gången presenterar ett 80-tal bilder" Gunilla Petri, Barometern-OT, 12 november 2012. Läs mer här.

Peter LeMarc och Jan NordströmVISAS I KALMAR, BORGHOLM OCH KARLSTAD | Peter LeMarc - innan, inom och hel ur det här. (Foto på Peter LeMarc och Jan Nordström: Sofia Erlandsson © 2013). Klicka på länkarna här underst för mer info. "Pust! Nu är alla Jan Nordströms fotografier signerade och klara. De är verkligen tjusiga! Jan fotograferade under min radiokonsert den 1 mars. Jag valde ut tre foton som berörde mig. Dessa tre fotografier är signerade av Jan och mig. Upplagan är begränsad till 150 ex av varje foto, samtliga numrerade (och unika)." Peter LeMarc på sin facebook den 23 mars 2013.
"Jan är en sån fruktansvärt begåvad, känslig och kreativ fotograf. Hans foton är en vital del av albumet "Svag doft av skymning" och speglar dess innehåll på ett spirituellt visuellt sätt." Peter LeMarc i samband med att Jan Nordström tilldelades en guldskiva för sina fotografier till "Svag doft av skymning".
Här visas och säljs fotografierna. De är numrerade och signerade av Peter och Jan:
Ubbe`s Vinyl & Musik i Borgholm 
Kallskänken och Hotell Hilda i Kalmar 
ArtHouse i Karlstad 
Du kan även köpa fotografierna via webben:
www.jannordstrom.com
www.bengans.se
Följ Jan Nordströms blogg - Välkommen in - Här.