Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

Jag vilar i din hand

RECENSIONER av Jag vilar i din hand (se här under). KÖPA Jag vilar i din hand: Här via hemsidan: 69 kr/st (inklusive moms och frakt). Beställ genom att skicka ett mail till info@jannordstrom.com Boken skickas till dig tillsammans med en faktura. Du kan även köpa den via den lokala bokhandlaren där du bor eller via nätbokhandeln, Adlibris, Bokus m.fl. (Priserna varierar så du får jämföra). HÄR direktlänken till Adlibris. 

Recensioner av jag vilar i din hand.

"Jan Nordströms nya diktsamling är tunn och ljust röd. Och skarp. Som små skärvor av det som skär i hans inre, utplockade och utlagda för att glimma till andra i mörker, för andra att spegla sig i, för andra att hota sina demoner med."
Gunilla Rung Klint, NWT, 30 maj 2007.

"Liksom i hans tidigare böcker ger han även här uttryck för en intensiv livsupplevelse, här är det kärleken. Hans böcker lämpar sig väl som stöd och tröst. Denna diktsamling med den fyndiga boktiteln Jag vilar i din hand innehåller korta dikter, där ett jag utan omsvep beskriver sin kärlek till ett du. Budskapet är uppriktigt och vill inge förtröstan, det är naket och sympatiskt."
Annelie Stenberg, Bibliotekstjänst BTJ-häftet nr 12 2007.

"I de här dikterna finns under ytan av skenbar enkelhet djupa bottnar och innebörder att treva sig fram mot."
Peter Hultsberg, Barometern-OT, 7 maj 2007.

"Jan Nordström skriver, liksom i sina tidigare böcker, om sina egna erfarenheter, om oron i själen, om hur ångesten river hål som är svåra att reparera, om rädslan att inte duga. Han skriver också om närhet och gemenskap, om livets möjligheter. Det är hopp som Jan Nordström vill förmedla, hopp att det går att leva utan att stelna, hopp om att människor kan och vill ge varandra stöd."
Rolf Ljung, Östran, 27 mars 2007.