Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

GDPR

Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla. Den ersatte Personuppgiftslagen (PuL). Den nya lagen är för att skydda individen på näten och reglera hur företag får hantera dennes personuppgifter i marknadsföringssyfte.

"Jan Nordström bilder och ord om att leva" grundades 2002 av Ia Johannesson (1958-2008) som var Jans manager, producent och samarbetspartner framtill sin bortgång år 2008. Det var även Ia som kom på namnet eftersom hon ansåg att det var det som alla Jans olika konstnärliga uttryckssätt handlade om - bilder och ord om att leva.

Vi har ett adressregister både för e-post och vanlig post för att skicka ut information och meddelanden om våra olika berättelser, böcker, utställningar, föreställningar, spontana pop-up upplevelser, happenings, erbjudanden med mera. Vi har även ett kundregister med er som inhandlat något av Jans orginalkonstverk (målningar, teckningar och skulpturer), numrerade printar av hans fotografier eller hans böcker.

Om du samtycker till att dina uppgifter finns registrerade hos oss behöver du inte göra något. Om du INTE samtycker ber vid dig att du meddelar oss via mail: info@jannordstrom.com [*]

Tusen tack för din tid.

Med värme och vänliga hälsningar.
Jan Nordström bilder och ord om att leva

[*] Tidigare har dessa mail kommit från två adresser info@jannordstrom.com och jan@jannordstrom.com I framtiden kommer vi enbart skicka ut vår mailutskick från info@jannordstrom.com

Denna integritetskyddspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Sidan senast uppdaterad 2018-05-27.