Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

För det finns så mycket vackert ...

För det finns så mycket vackert ...

© Copyright 2017 Jan Nordström.

  • Tillbaka till: Utgivna böcker

"Fullständigt avväpnad sitter jag med en blodröd bok i min hand.", "Slagkraftig och avskalad direkthet", "Inger Dahlman om Jan Nordströms nya bok: "Det är så här vi alla borde göra; lämna ut våra knaggliga hjärtan så andra vågar göra likadant. Vilket enkelt och underbart sätt att minska ensamheten i världen".
– Recension av Inger Dahlman i Barometern-OT den 1 oktober, 2015 av min nya bok: "För det finns så mycket vackert, som alla dessa människor som var här". HÄR - kan du läsa recensionen i sin helhet.

"Jan Nordström är allkonstnär. Ord, ­målningar, ­fotografier och reflektioner ­bildar en helhet. Hans bok är en bok att ha på soffbordet och läsa lite i efterhand. Han fortsätter att måla själ-porträtt. Han fortsätter att försöka göra världen lite bättre. Det blir alltigenom sympatiskt. Och det är en never ending story i många former och format. Allkonstnärer fungerar så." –Recension av Dag Sandahl, Östra Småland/Nyheterna, 2015-12-08. HÄR - kan du läsa recensionen i sin helhet.

"Boken genomsyras av multikonstnärens tankar om hopp, mod och medmänsklighet, allt framfört på det nakna, avskalade och personliga sätt, som har blivit Jans signatur i allt han tar sig för, vare sig det handlar om konst, foto eller det skrivna ordet." – Recension av Sofia Ekholm, KalmarPosten, 2015-12-02. 

Boken finns att köpa hos din lokala bokhandlare, nätbokhandel eller via Votum & Gullers Förlags hemsidaHÄR (och här på förlagets hemsida kan du förutom att beställa även läsa mer om boken.)