Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

Det som håller oss vid liv

Det som håller oss vid liv Bokomslag och recensioner

RECENSIONER (För prisuppgift och beställning - skrolla neråt)

"Livsbejakande om Peter LeMarc"
Göteborgs-Posten, 2014-12-05

"det är ett redigt stycke bok som bjuds, en coffee-table-bok med fotografier som sträcker sig från år 2012 till efterdyningarna av konserten på Skeppsholmen i Stockholm i somras (2014). Den absolut sista konserten enligt LeMarc själv. (...) det är mycket av fina bilder i svartvitt och färg"
GAFFA, 2015-01-21

"Fotografen Jan Nordströms bilder av artisten och låtskrivaren Peter LeMarc är mycket starka och levande. (...) Resultatet föreligger nu i form av en ambitiöst utformad fotobok. Nordström har följt LeMarc på scenen och i sminklogen, men också i skärgården, i Bagarmossens centrum och hemma i arbetssoffan (...) Bilderna är expressiva. Nordström arbetar på ett mycket medvetet sätt med oftast mörka bakgrunder och starka kontraster. Många av bilderna är i svartvitt och påminner om forna tiders analoga foto, när det var som bäst (...) I korta texter berättar Nordström och LeMarc om sina möten, och om omständigheterna kring bildernas tillkomst. Några citat ur LeMarcs låttexter fördjupar historien.(...) Det här skulle ha kunnat bli ett trivialt idolporträtt bland tusentals andra i utbudet av coffeetable-böcker. Men Jan Nordström har gått tillväga på ett annat, mer ödmjukt sätt (...) Bilderna berättar på ett starkt och övertygande sätt hur han berörts av mötena med Peter LeMarc och hans sånger."
Dala-Demokraten, 2015-01-20

PETER LEMARC OM BOKEN...
Här kan du se ett filmklipp med Peter LeMarc där han bläddrar i och pratar om boken -Klicka HÄR

Boken "Det som håller oss vid liv - möte med Peter LeMarc" av Jan Nordström och Peter LeMarc är utgiven av Votum & Gullers Förlag. Bokens releasedatum var 2014-11-27.

PRIS OCH BESTÄLLNING
Priserna varierar så du får jämföra de olika alternativen. Här har vi angett 5 olika alternativ på inköpsställen. Det finns flera.

Alternativ 1 - via Votum & Gullers förlag. Klicka HÄR

Alternativ 2 - via nätbokhandeln Adlibris. Klicka HÄR

Alternativ 3 - via nätbokhandeln Bokus. Klicka HÄR

Alternativ 4 - via nätbokhandeln Akademibokhandeln. Klicka HÄR


Alternativ 5 - via den lokala bokhandlaren där du bor. Har de inte boken hemma så kan de beställa den åt dig.

Tack för din beställning. Med värme / från oss på "Jan Nordström bilder och ord om att leva"
Denna sida uppdaterades 2017-09-29 (Med reservation för ändringar).