Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2018-05-22 Om Jans hjärnsjukdom

Jan Nordström, pressmeddelande om hjärnsjukdom.
Jans hjärnsjukdom har gjort att han till och från får svårt med balansen. Vi har därför införskaffat en trehjulig cykel så att han vid dessa tillfällen kan fortsätta att cykla utan att ramla. Om du skulle se Jan vara ute och gå och det verkar vara lite vingligt, så är han inte påverkad utan även detta beror på problemet med balansen. Ibland går Jan med käpp.
Vissa gånger kan han även ha svårt att uppfatta allt när han är ute och går, så Jan kanske inte ser dig utan kan gå förbi utan att hälsa. Han ber om ursäkt för detta.
Jan kan även ibland ha lite tics och det kan ibland bli lite rörigt med orden. Men som Jan säger: "Jag finns kvar här inuti, det är bara lite rörigt just nu. Bli inte rädd." Jan hälsar så varmt och gott till er och han håller hoppet närmast.
Med vänliga hälsningar / Från oss som nu hjälper Jan.

För att läsa tidigare "Pressmeddelanden | Aktuellt" klicka HÄR.