Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2017-02-15 Bokrelease Hemligheten

Boken Hemligheten av Jan Nordström.
"Tar sig förbi slamret och vill tala om det där med att faktiskt vara människa. Det är en innerlig bok om en märkvärdig plats." - Björn Samuelsson, Östra Småland, 2017-03-04

"Jan Nordström har fångat bilder och tankar som angår oss alla. Votum förlag kan vara lyckliga som har fått möjligheten att ge ut den." - Maria Wiell, Ölandsbladet, 2017-02-28??

"Hemligheten är en av de rekommenderade böckerna under tidningens rubrik "Utvalt". - Allt om trädgård - Nordens största trädgårdstidning, Nr 8, Maj / Juni 2017.

"En bok att vila i. En berättelse om livsmod och hopp med korta texter och underbara fotografier." - Tidningen Revansch - om psykisk hälsa och ohälsa, nr. 2, 2017.

"Med sin nya bok visar Jan Nordström återigen att han är en berättare som har förmågan att beröra." - Janne Adeen, Kalmar Läns Tidning, 2017-02-16

KÖP JAN NORDSTRÖMS NYA BOK "HEMLIGHETEN.
Köper den direkt av oss kostar den den 199 kr/st (inklusive frakt). Maila din beställning till: info@jannordstrom.com Du kan självklart även köpa Hemligheten i den lokala bokhandeln där du bor eller via nätbokhandeln (priserna för boken varierar så du får järmföra) - här via länkarna kan du beställa den via:?Adlibris - se deras specifikation om fraktkostnad.?Akademibokhandeln - se deras specifikation om fraktkostnad.? Bokus - se deras specifikation om fraktkostnad. ?Votum Förlag - se deras specifikation om fraktkostnad.??

MER OM BOKEN HEMLIGHETEN
Varje exemplar av boken är unik. De är numrerade och signerade på omslaget av Jan, vilket gör varenda exemplar av Hemligheten till den enda av sitt slag. Boken är tillverkad så miljövänligt som möjligt.??Som ett komplement till Jans poetiska berättelse och till hans fotografier finns det sist i boken kommentarer, fakta, minnen och associationer av de två bröderna, och av trädgårdsmästaren och trädgårdspedagogen Elin Rolander, biologen Tobias Borger, entomologen och fjärilsspecialisten Hans Karlsson, samt av Jan själv. ??Hemligheten är producerad av Svante Oledal och medarbetare är Sofia "Fia" Erlandsson. Boken är utgiven i samarbete med Votum & Gullers Förlag.

HÄR KAN DU HÖRA JAN läsa några fragment ur boken, samt se några av fotografierna:?Fragment 1 - Hemligheten, boken
Fragment 2 - Hemligheten, boken
Fragment 3 - Hemligheten, boken