Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2016-11-18 "Den tunna tråden" av Peter LeMarc med foto av Jan Nordström

Peter LeMarc albumomslag Den tunna tråden och Peter LeMarc och Jan Nordström
Peter LeMarcs nya album "Den tunna tråden". Jan har fotograferat samtliga foton till detta. Om du införskaffar en LP eller CD kommer du även få med en bok där Jans fotografier är som en stillbildsvideo till varje låttext. Så här beskriver Peter LeMarc detta: 
"Nu finns LPn (och CDn) "Den tunna tråden". Stolt! Vill du höra den som jag avsett, få hela upplevelsen, är det LP (och CD) som gäller. Bok med texter och Jan Nordströms intensiva "stillbildsvideor", innerpåse med bilder, bra ljud m.m. Till varje låt i medföljande bok finns ett specifikt foto, som är som en stillbildsvideo till varje sång. Jans omslagsfoto, där jag står med bar överkropp och de tillhörande fotografierna i textboken är en del av hela verket. Det är en helhet. Själva "verket" är albumet, med omslag och text- och fotobok." Finns hos din lokala skivhandel (och även Bengans.se, CDON.se, Ginza.se, m.fl.). Vill du förhandslyssna ligger den uppe på alla streamingtjänster."

Se, lyssna och läs mer här under, bland annat kan du se musikvideon till titellåten "Den tunna tråden, som består av Jans fotografier). Peter LeMarc kommer att vara ute på en signeringsturné under november och december 2016. Följ "Peter LeMarc" på facebook eller instagram "@peter_lemarc" för städer och datum. (Bilderna ovan: Albumomslaget, foto. Jan Nordström och fotot till vänster – Peter LeMarc och Jan Nordström under en fotosession. Fotot på Peter och Jan: Per Lindholm).

Petter LeMarc musikvideo "Den tunna tråden". Foto i videon av  Jan Nordström.
Se musikvideo med Jan Nordströms fotografier. Titellåten till Peter LeMarcs kommande album "Den tunna tråden". I sin söndagskrönika den 25 september, 2016 skrev Aftonbladets Markus Larsson: "... en av de starkaste låtarna som har släppts på många år". Videon med Jans fotografier ser du - HÄR.
Omslag till Peter LeMarcs singel "Den tunna tråden". Foto av Jan Nordström
Jan Nordströms fotografi av spindelväv mellan två blomblad är singelomslag till Peter LeMarcs första singel från kommande album, titellåten "Den tunna tråden". Grafisk design av omslag: Ricky Tillblad.

För att läsa tidigare "Pressmeddelanden | Aktuellt" klicka HÄR.