Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2015-09-20 Bokrelease: För det finns så mycket vackert, som alla dessa människor som var här

Bokomslag Jan Nordströms bok För det finns så mycket vackert, som alla dessa människor som var här

RECENSIONER AV BOKEN:

"Fullständigt avväpnad sitter jag med en blodröd bok i min hand.", "Slagkraftig och avskalad direkthet","Det är så här vi alla borde göra; lämna ut våra knaggliga hjärtan så andra vågar göra likadant. Vilket enkelt och underbart sätt att minska ensamheten i världen." – Inger Dahlman, Barometern-OT, 2015-10-08

"Jan Nordström är allkonstnär. Ord, ­målningar, ­fotografier och reflektioner ­bildar en helhet. Hans bok är en bok att ha på soffbordet och läsa lite i efterhand. Han fortsätter att måla själ-porträtt. Han fortsätter att försöka göra världen lite bättre. Det blir alltigenom sympatiskt. Och det är en never ending story i många former och format. Allkonstnärer fungerar så." – Dag Sandahl, Östra Småland/Nyheterna, 2015-12-08.

"Boken genomsyras av multikonstnärens tankar om hopp, mod och medmänsklighet, allt framfört på det nakna, avskalade och personliga sätt, som har blivit Jans signatur i allt han tar sig för, vare sig det handlar om konst, foto eller det skrivna ordet." – Sofia Ekholm, KalmarPosten, 2015-12-02.

Läs mer om boken HÄR.

För att läsa tidigare "Pressmeddelanden | Aktuellt" klicka HÄR.