Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2015-07-11 Sommarateljén Lite fred på jorden

Jan Nordströms sommarateljé 2015.
Välkommen till lite fred på jorden med konst, pingis, vinylskivor, 4 till 5 fotbollsspel och kanske blir det dans? FRI ENTRÉ och inget behöver man köpa eller säga. Man kan bara vara lite i mitt försök till lite fred på jorden... VAR: Esplanaden 28 i Kalmar. Se några av mina nya lerskulpturer och målningar, limma upp ett stenhjärta på väggen och jag bjuder på kaffe så länge jag har. Övervägande glädje att alla pingisborden tas fram (nu står bara ett framme). Alla fotbollsspelen står redan framme. Och vinylskivorna är på plats. Vem vet, kanske blir det dans? PS. Jag visar inga fotografier denna gång ... Sprid gärna detta till de du tror kan vara intresserade. Tack och välkommen till välkommenheten! *Ateljén ligger snett över gatan om du står utanför Kallskänken och Hotell Hilda. På samma sida som butiken Leva Reko

För att läsa tidigare "Pressmeddelanden | Aktuellt" klicka HÄR.