Din webbläsare stöds inte längre! Vänligen upgradera till den senaste versionen!

2015-04-13 Jan Nordström får Byteatern Kalmar Länsteaters Eldsjälspris 2014

Jan Nordström får Byteaterns Eldsjälspris 2014.
Fotografen, författaren och konstnären Jan Nordström har tilldelats Byteatern Kalmar Länsteaters Eldsjälspris, 2014. Här motiveringen till varför: "Med ett sällsamt seende öga, en ovanligt inkännande själ och en uthållig och enveten vilja att verka för det goda personifierar Jan begreppet eldsjäl i ordets allra bästa mening. En medmänniska som oförtröttligt sprider värme, kärlek och glädje med en förmåga att se det svaga i den starke och det starka i den svage, inte bara med sin konstutövning utan också med hela sin person." Här ett reportage om detta i P4 Kalmar och här en intervju i 24 Kalmar.

För att läsa tidigare "Pressmeddelanden | Aktuellt" klicka HÄR.